Cascada Ciucas este cea mai frumoasa cascada din Transilvania


Cascada Ciucas este situata in cadrul Defileului Hasdatelor, foarte aproape de satul Cornesti, comuna Mihai Viteazu din judetul Cluj. Cascada Ciucas este una dintre cele mai frumoase cascade din judetul Cluj si desigur si una dintre cele mai frumoase cascade, aceasta atrage foarte multi vizitatori in fiecare an.

Cascada Ciucas – Caracteristici

Cascada Ciucas are o inaltime de aproximativ 5 metri. La baza cascadei se afla un mic lac cu o apa lina. Apa de acolo este foarte calda, uneori depasind chiar si temperatura de 25 grade Celsius. Accesul pana la Cascada Ciucas se face prin satul Cheia. Cu toate ca nu este chiar foarte cunoscuta in tara noastra, Cascada Ciucas este una dintre cele mai spectaculoase cascade. Cei mai multi turisti care vin in acest loc raman cu o impresie extrem de placuta, foarte multi dintre ei nestiind de existenta acestui loc absolut superb.


Cascada Ciucas este locul perfect pentru cei care vor sa aibe parte de natura, de liniste si de ce nu chiar si de un loc romantic. Locul este superb din toate punctele de vedere. La Cascada Ciucas se poate face plaja, turistii se pot scalda in voie sau de ce nu se pot plimba impreuna cu familia sau cu persoana draga, o plimbare speciala datorita faptului ca este o plimbare in natura si nu intr-un oras aglomerat si poluat.

Citeste mai departe aici.

Comentarii