Cheile Borzesti si minunatiile naturii


Cheile Borzesti sunt situate relativ aproape de Cheile Turzii, aproximativ 5 km. Astfel, turistii care fac o drumetie pana la Cheile Turzii, sunt asteptati si in locul cu cel mai frumos peisaj salbatic din judetul Cluj. Deoarece obiectivele turistice sunt relativ aproape, plimbarea se poate face chiar si pe jos, bineinteles in conditii meteo favorabile.


Cheile Borzesti se afla la 15 km distanta de localitatea Turda, care la randul ei se afla la mica distanta de orasul Cluj – Napoca.

Cateva detalii despre Cheile Borzesti

Cheile Borzesti s-au format exact ca si Cheile Turzii. Apa Vaii Borzesti a sapat foarte mult in formatiunile calcaroase si astfel au luat fiinta Cheile Borzesti. Cei care merg la Cheile Borzesti vor fi extrem de surprinsi de un defileu absolut salbatic si foarte spectaculos. Defileul care se afla in Chei este pe alocuri intrerupt de mai multe cascade, extrem de greu accesibile turistilor.

Cheile Borzesti – locul perfect pentru cei dornici de aventura


In tara noastra si nu numai, exista foarte multe persoane dornice de aventura si senzatii tari. Nimic nu este mai potrivit pentru a satisface aceste nevoi decat Cheile Borzesti.



 Pe langa aceste minunate beneficii, locul ofera si peisaje incredibile, peisaje care nu se pot descrie in cuvinte, iar din fotografii nu reiese intreaga lor frumusete. Cei care doresc sa se convinga de aceste minunatii ale naturii sunt asteptati sa vina la Cheile Borzesti.



Datorita faptului ca este si foarte putin mediatizata, locatia ofera turistilor un peisaj destul de salbatic. In acest sens putem afirma ca in acest loc omenirea inca nu si-a lasat amprentele negative asupra mediului inconjurator.

Citeste mai departe aici

Comentarii