Statiunea si Lacul Belis – Fantanele


Lacul Belis – Fantanele este un lac format artificial in Muntii Gilaului din judetul Cluj. Lacul Belis – Fantanele a fost creeat intre anii 1970 si 1974. Initial lacul a fost creeat in scop hidroenergetic, pe cursul raului Somesul Cald. Lacul Belis – Fantanele se afla la o altitudine de 900 m si are o suprafata de 9,8 Kmp. Trebuie sa precizam ca pe malul acestui lac se afla statiunea Belis – Fantanele.


Petrece un concediu de vis  doar la Belis – Fantanele

Concediul este una dinte putinele perioade din an in care ne putem simti cu adevarat liberi si fara probleme.


De aceea este indicat ca fiecare concediu sa-l petrecem intr-un loc in care ne face mare placere. Un concediu de vis in statiunea Belis – Fantanele este ceva de care fiecare dintre noi poate avea parte.


Pe langa linistea si buna dispozitie de aici, mai intalnim si foarte multe trasee montane extrem de apreciate de catre majoritatea turistilor care au fost in zona. Principala atractie a statiunii este Lacul Belis – Fantanele.


In acest sens majoritatea turistilor care vin aici opteaza pentru o plimbare cu barca pe acest minunat lac. Cei care vin la Belis – Fantanele vor ramane super incantati de peisaj dar si de primirea calduroasa de care gazdele dau dovada.

 Citeste mai departe aici

Comentarii