Petrece un week-end relaxant la Baile Cojocna


Baile Cojocna sunt cunoscute si sub denumirea de statiunea Clujului. Asta pentru ca se afla relativ aproape de orasul Cluj – Napoca, mai exact la o distanta de doar 24 km. De asemenea, la Baile Cojocna se poate ajunge foarte usor, existand un drum de acces perfect practicabil. De-a lungul drumului, vizitatorii vor intalni un peisaj parca decupat din cartile de povesti, un peisaj care imbina perfect natura cu satul Transilvanean.

Baile Cojocna – destinatia preferata pentru week-end

Pentru cei care vor sa evadeze din jungla orasului si doresc o oaza de liniste si relaxare, Baile Cojocna reprezinta alegerea perfecta. Acest loc este destinatia favorita pentru majoritatea locuitorilor din orasul Cluj – Napoca si din imprejurimi. Baile Cojocna au fost modernizate in anul 2008 cu fonduri europene si de atunci la fiecare sfarsit de saptamana locul este neincapator pentru turisti si oameni dornici de relaxare.

Ce te astepta la Baile Cojocna

Ei bine, cei care aleg aceasta destinatie pentru week-end-urile caniculare de vara nu vor regreta deloc. Baile Cojocna vin in intampinarea vizitatorilor cu: o plaja foarte mare, doua stranduri cu apa sarata, un strand acoperit si desigur servicii de SPA. Totodata, complexul detine si un restaurant si mai multe terase, unde turistii pot manca sau se pot racori cu tot felul de bauturi. O vizita la Baile Cojocna este bine-venita si pentru cei care sunt de prin cu totul alte parti decat orasul Cluj – Napoca. In acest sens, trebuie sa precizam ca in zona exista cateva pensiuni care pun la dispozitia turistilor camere moderne la preturi modice.

 Citeste mai departe aici


Comentarii